torstai 30. toukokuuta 2013

VALO 2012

Tiistaina oli ehdottomasti yksi kevään kohokohtia. Liiketalouden Liitto järjestää yhdessä Opetushallituksen ja Liiketalouden perustutkinnon, merkonomin tutkintotoimikunnan kanssa vuosittain Vuoden Aikuinen Liiketalouden Osaaja -kilpailun ja tiistaina päästiin juhlimaan voittajia. Kilpailu ratkesi jo aiemmin keväällä, kun kilpailun raati kokoontui arvioimaan osallistujien lähettämiä kilpailuportfolioita. Taso oli kova ja kilpailuraadin puheenjohtajan, opetusneuvos Seppo Hyppösen mukaan olisi tehnyt toisaalta mieli palkita kaikki. Toisaalta taas kolmen kärki erottautui selkeästi joukosta.

Kevään huipennus siten onkin, kun päästään palkitsemaan kilpailussa menestyneet palkintojuhlassa. Tiistaina olikin jokseenkin mahtava meininki ja iloisia ilmeitä pöydän ympärillä, kun yhdessä kohotimme maljan näille osaajille. Kiitos kaikille hienosta ja mukavasta juhlasta ja vielä kerran onnea ja menestystä voittajille!

Kuvan on ottanut STTK:n tiedottaja Jaakko Haikonen



Kilpailun voittaja, Vuoden Aikuinen Liiketalouden Osaaja 2012 Elina Paavola (Jyväskylän aikuisopistosta) on kuvassa oikealla. Keskellä on kilpailussa toiseksi sijoittunut Kari Tuovinen (Suomen yrittäjäopisto) ja vasemmalla kilpailun kolmas, Sari Nurmiranta (MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos).

tiistai 28. toukokuuta 2013

Tästä se alkaa..

Nimittäin liiketalouden osaajien oma blogi, jossa on tarkoitus käsitellä vähän totutusta kaavasta poikkeavalla tavalla liiton toimintaa, tapahtumia, ulostuloja, työelämää ja kaikkea siltä väliltä.

Blogia siis julkaisee ja ylläpitää Liiketalouden Liitto LTA ry ja kirjoittajina toimivat sekä liiton toimiston henkilökunta että luottamushenkilöt. Virallisina tiedotuskanavina toimivat edelleen liiton verkkosivut (jotka löydät täältä) sekä liiton lehti (lehden omat nettisivut löydät puolestaan täältä). Jos haluat kuitenkin kurkistaa pintaa syvemmälle, kannattaa seurailla blogia. Blogin voit myös tilata sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan!