maanantai 24. kesäkuuta 2013

Loma yksillä, kesä kaikilla

Kesä on kivaa aikaa. Voi nautiskella pitkän ja pimeän talven jälkeen lämmöstä ja valosta. Monelle meistä kesä tarkoittaa myös lomaa, jolloin voi levätä ja ladata akkuja. Mikäs sen mukavempaa! Suuri osa opiskelijoista ja nuorista viettää kuitenkin kesän töissä. Kesätyöt on hyvä tapa paitsi kerryttää tilin saldoa myös osaamista ja kokemusta tulevaa työelämää varten.

Vaikka kesäduuni on usein myönteinen ja hieno juttu, aina välillä eteen tupsahtaa kysyttävää tai ongelmia. Onneksi kysymysmerkkien kanssa ei tarvitse jäädä yksin, vaan palkansaajakeskusjärjestöjen Kesäduunari-info auttaa tänäkin vuonna. Puhelinneuvonta on maksuton, eikä edellytä jäsenyyttä. Tietoa työelämästä ja Kesäduunari-infosta löydät täältä.


PS. Lisäksi kannattaa tsekata LTA:n opiskelijajäsenyys, josta löydät lisätietoa täältä. LTA:n jäsenyyteen voi liittää myös työttömyysturvan liittymällä (esim. kesä)työssä ollessaan samalla myös työttömyyskassaan!

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Moottoripyörä on moottoripyörä..

..skootteri on sitten jotain muuta. Joka tapauksessa Liiketalouden Liiton ja Pääkaupunkiseudun Liiketalous LTA ry:n moottoripyöräretki lähestyy. Kaikki jäsenet ja myös heidän liittoon kuulumattomat ystävänsä ovat tervetulleita mukaan kesäiselle ajelulle. Kruisailua ja mukavaa yhdessäoloa on siis luvassa ensi viikolla.

Reitti starttaa 11.6. klo 18.00 Petikontien ja Raappavuorentien ABC-huoltamon pihasta (Kehä III:n varressa, Hämeenlinnan ja Vihdintien välissä). Reitti suuntautuu Espoo-Kirkkonummi-Vihti alueelle. Yhteensä ajellaan n. kolme tuntia yhden pysähdyksen taktiikalla. Pysähdys on suunniteltu Vihtiin Neste -huoltamolle Kehätien ja Vanhan Porintien risteyksessä.

Mukaan olisi hyvä ilmoittautua etukäteen joko sähköpostilla paalta(at)liiketaloudenliitto.fi tai puh. 040-455 9020 maanantaihin 10.6. mennessä. Pyörä kannattaa tankata etukäteen!

Sääennuste lupaa ainakin tällä hetkellä ensi viikolle aurinkoa ja lämpöä, eli ilta-auringossa vietettyjä ajeluhetkiä luvassa!