keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tampereen seudun ammattiopiston Henriikka Riihitupa on Vuoden Nuori Merkonomi 2014

Vuoden Nuori Merkonomi -kilpailun raati kokoontui mittavan haasteen edessä, kun ryhtyivät asettamaan kilpailuun osallistuneita opiskelijoita paremmuusjärjestykseen. Osanottajia oli mittava joukko eri oppilaitoksista ympäri Suomea. Tällä kertaa selkeästi muista erottui voittajaksi noussut Tampereen seudun ammattiopiston Henriikka Riihitupa. Hän on juuri sellainen aktiivinen, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen nuori, joita Nuori Merkonomi -kilpailussa halutaan palkita ja nostaa esiin. Henriikka Puurulaisen ohjaajana Tredussa toimi Seppo Pylvänäinen.



Toinen sija meni Salon seudun ammattiopistossa opiskelleelle Jere Paukkerille, joka niin ikään on kaikessa monipuolisuudessaan ja aktiivisuudessaan erinomainen esimerkki osaavasta nuoresta merkonomista. Paukkeria opinnoissaan ohjasi Sinikka Peltomäki. Kolmanneksi tiukassa kisassa tuli Liiketalousopisto Helmin Disa Lehto, joka kaksoistutkinnon suorittamisen ohella osallistui vielä aktiivisesti opiskelijoille tarjottuun muuhun toimintaan. Hänen ohjaajanaan toimi Marjo Hämäläinen. Kaikki sijoittuneet opiskelijat olivat tunnollisen opiskelun ja monipuolisen harrastuneisuuden lisäksi osallistuneet kansainväliseen toimintaan osana opintojaan. Jokainen osoitti myös opintojensa aikana merkittävää ammatillista kasvua.

Liiketalouden Osaajat onnittelevat kilpailussa sijoittuneita ja heidän ohjaajiaan! Tämän vuoden kilpailu on jo käynnissä, joten kannattaa osallistua!

Lue kilpailusta lisää täältä.